2651073789 Ζέρβα Ναπολέοντος 19, Ιωάννινα dimigatsi@hotmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Δήμητρα Ι. Γατσιάνη | Δικηγόρος Ιωάννινα


Το δικηγορικό γραφείο μας “Δήμητρα Ι. Γατσιάνη” το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες και συμβουλές με στόχο την προστασία των συμφερόντων και των δικαιωμάτων κάθε φυσικού και νομικού προσώπου.

Αποτελώντας πιστοποιημένη επαγγελματίας για απονομή συντάξεων, η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος, ειδικεύεται στο χειρισμό θεμάτων που αφορούν την συνταξιοδότηση, με έμφαση στη συμβουλευτική φυσικών προσώπων ως προς τη θεμελίωση του συνταξιοδοτικού τους δικαιώματος στα ασφαλιστικά ταμεία και τη διεκπεραίωση της συνταξιοδοτικής τους διαδικασίας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Παράλληλα, αναλαμβάνει

υποθέσεις εργατικού δικαίου, την υποβολή ενστάσεων και προσφυγών κατά του ΕΦΚΑ, υποθέσεις αστικού δικαίου καθώς και μεταφράσεις και επικυρώσεις σε Αγγλικά και Τουρκικά.

Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους παραπάνω τομείς, η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος, παρέχει υψηλής ποιότητας νομικές συμβουλές και υπηρεσίες σε κάθε πελάτη της.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις και τους ισχύοντες νόμους, η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμη να ακούσει το θέμα που σας απασχολεί και να σας κατευθύνει για την άμεση και σωστή επίλυση τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ


της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με εξατομικευμένη προσέγγιση και επαγγελματισμό. Κατανοεί τις ανάγκες και τις ανησυχίες κάθε πελάτη και εργάζεται αποφασισμένα για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.
 
     
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ


το δικηγορικό γραφείο της στα Ιωάννινα ή επικοινωνήστε μαζί της για να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις.