2651073789 Ζέρβα Ναπολέοντος 19, Ιωάννινα dimigatsi@hotmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Δήμητρα Ι. Γατσιάνη | Δικηγόρος Ιωάννινα


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος “Δήμητρα Ι. Γατσιάνη”, αγωνίζεται μαχητικά και με ζήλο για την επιτυχή διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που αναλαμβάνει.

Είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να ακούσει τα θέματα που σας απασχολούν και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για την άμεση και σωστή διεκπεραίωση των υποθέσεών σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
Εργατικό Δίκαιο

Με αξιοπιστία και ευαισθησία, αναλαμβάνει, την νομική υποστήριξη εργαζομένων με σκοπό την δίκαιη ικανοποίηση τους σε όλο το φάσμα υποθέσεων του εργατικού δικαίου.
 
 
Υποβολή ενστάσεων & προσφυγών κατά ΈΦΚΑ

Η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος, μπορεί να αναλάβει άμεσα και μεθοδικά, όλη την διαδικασία για την υποβολή ενστάσεων και προσφυγών κατά του ΕΦΚΑ.
 
Έκδοση & υπολογισμός συντάξεων

Η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος, ασχολείται επισταμένως με την έκδοση και τον υπολογισμό του ύψους της κύριας και επικουρικής σύνταξης (καθώς και του εφάπαξ) του υποψήφιου συνταξιούχου σε όλα τα Ταμεία του e-ΕΦΚΑ.
 
 
Αστικό Δίκαιο

Παρέχουμε νομική συμβουλή και αντιπροσωπεύουμε τους πελάτες μας σε αστικές διαφορές, διαφορές αποζημίωσης, συμβάσεις, αστική ευθύνη, απαγορεύσεις, και άλλα ζητήματα που αφορούν το αστικό δίκαιο.
 
Θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος

Αποτελώντας πιστοποιημένη επαγγελματίας για απονομή συντάξεων, η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος, μπορεί να αναλάβει όλη την διαδικασία για την θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος (επικουρική σύνταξη, σύνταξη χηρείας, εθνική σύνταξη, σύνταξη αλλοδαπών, εφάπαξ κ.α.).
 
 
Μεταφράσεις & Επικυρώσεις

Αναλαμβάνει μεταφράσεις και επικυρώσεις εγγράφων και πτυχίων στα Αγγλικά και στα Τουρκικά, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Μέσα από στενή συνεργασία
με κάθε πελάτη


η έμπειρη δικηγόρος - εργατολόγος, αναζητά την καλύτερη δυνατή νομική στρατηγική για την επίλυση των νομικών σας ζητημάτων, είτε μέσω διαπραγματεύσεων είτε μέσω δικαστικής διαδικασίας.

Η σωστή εξυπηρέτηση είναι πάντα η προτεραιότητά της. Για αυτό και είναι προσηλωμένη στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζεται από ευγένεια, αποτελεσματικότητα και αμεσότητα. 

Επισκεφτείτε το δικηγορικό γραφείο της στα Ιωάννινα ή επικοινωνήστε μαζί της για να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις.